Mot nya horisonter

Bilar i all ära men för vissa räcker ett B-körkort inte till. Yrket kräver kanske att du ska kunna visa upp ett C-körkort och då gäller det att steppa upp och gå kursen. Har du det som behövs?

När man vill ha ett arbete som kräver att man har ett C-körkort är det inget att fundera över. Det är en helt annan sak att köra tung lastbil än att ratta runt i en personbil. Det krävs mycket mer, både rent körmässigt och vad gäller teoretiska kunskaper.

Problemet för många stavas tid. Att samtidigt sköta ett arbete och hinna med privatlivet är inte enkelt. Det kan innebära att utbildningen drar ut på tiden och i värsta fall till att man missar det roliga jobbet. Inte bra. Lösningen är självklar – du behöver hoppa på en intensivkurs C-körkort. Snabba kunskaper och snabb behörighet ger dig det bästa jobbet.

Kombinera kurs med boende

Att gå en intensivkurs för att få din behörighet är ett genialiskt upplägg. En intensivkurs tar fem eller tio dagar och då får du med dig allt du behöver. Väljer du rätt trafikskola kan du boka in alla delar av utbildningen och samtidigt boka ett billigt och bra boende i lokaler bredvid trafikskolan.

Fullt fokus på utbildning får man genom att slippa lägga tid på resor eller arbete under tiden. Du bor på platsen och ägnar dagarna åt teori och praktiska övningar. På kvällarna kan du läsa mer teori eller bara koppla av i natursköna och lugna omgivningar. Sedan kan du tacka ja till nya jobbet!