Bilskrot som köper bilar i Lilla Edet

Det som kallas bilskrot heter egentligen bildemontering, för det är vad man gör där. Det finns en sådan bilskrot i Lilla Edet där man plockar ner bilar, återanvänder och tar hand om alla delar.

En modern bilskrot i Lilla Edet tar inte bara hand om de värdefullaste delarna på en bil. Man ser istället till att alla delar och allt material tas om hand på ett ansvarsfullt sätt. Det är därför man egentligen ska kalla det för bildemontering.

Det finns mycket i en bil som är miljöfarligt. Därför är det viktigt att gamla bilar inte blir stående i naturen. För att underlätta för alla som vill bli av med en bil betalar man dessutom för den. Lämnar man sin bil på en bilskrot i Lilla Edet kan man få mellan 1 500 och 2 000 kronor. Går det inte att lämna in den kan man få den hämtad mot en mindre avgift.

Hur man på en bilskrot i Lilla Edet kan betala för en bil som inte går att sälja

Det kan verka konstigt att man får betalt för en bil som inte går att använda men det finns en förklaring. När man plockar isär bilar finns det delar som går att sälja som reservdelar om man rengör dem. Det finns dessutom mycket metall i en bil. Den metallen går att smälta ner och återanvända. För den som har rätt utrustning går det alltså att få tillbaka de pengar man betalat för bilen. Men det allra viktigaste är att inget hamnar i miljön.

Publicerat den
Kategoriserat som Allmänt