Skrot ger pengar i Västerås

Samlar man ihop en massa trasiga saker av metall som ligger på vinden, i källaren och i garaget så kan det bli till riktigt mycket pengar. På en skrot i Västerås tar man emot och betalar per kilo.

Oftast blir saker liggande i väntan på att det ska bli så mycket att man kan köra till återvinningsstationen med det. Det kan vara en trasig stol med ben av metall, en gammal hammock med järnstativ eller kablar som blev över vid renoveringen.

Man tänker inte att det kan ha något värde för en privatperson, men på en skrot tar man emot både små och stora mängder. Det man behöver göra är att samla ihop, sortera och se till att det inte är för smutsigt. Sedan kör man till en skrot i Västerås och väger in det.

Man tjänar pengar och gör miljön en tjänst när man kör till en skrot i Västerås

Blir det så mycket att det inte går att få in i bilen kan man ringa till en skrot i Västerås. De har bilar och erfarna chaufförer som kommer och hämtar upp. När skrotet är invägt får man pengarna på sitt bankkonto. Det enda som krävs är att man kan visa att det inte är stulet.

Allt som kommer till en skrot tas om hand. Metallerna sorteras och skickas sedan vidare till smältverk. Istället för att behöva importera eller bryta ny metall kan det gamla skrotet få komma till användning. Garage och källare blir städade och man har tjänat en slant.

Publicerat den
Kategoriserat som Allmänt