Satsa på företagsevent med bussuthyrning

Kickoffen är äntligen här, och företaget är redo att ge sig iväg på ett minnesvärt äventyr till skärgården. En hel dag i gemenskapens tecken väntar, innan alla återvänder till kontoret. Men nu uppstår frågan: Hur tar ni er dit på bästa sätt?

För att säkerställa att ert företagsevent blir en fullträff och att alla medarbetare kan delta hela vägen, är det en klok idé att överväga bussuthyrning som er transportlösning. Ni kan samlas på företagskontoret och ge er iväg tillsammans, eller så kan ni mötas upp på en central plats som alla enkelt kan ta sig till, som exempelvis en centralstation. Där stiger ni på bussen och ger er av mot den plats ni har valt för ert event – kanske ett konferenshotell eller en annan anläggning. Under resan finns det dessutom möjlighet att göra den ännu mer minnesvärd genom att organisera lekar eller hålla föredrag – valet är ert.

Att hyra buss i Stockholm som transportmedel är både smidigt och snabbt, och det kan göra resan betydligt bekvämare och snabbare för alla deltagare. Dessutom är det en kostnadseffektiv transportlösning jämfört med att alla skulle köra sina egna bilar eller förlita sig på taxi och andra alternativ. När det är dags att återvända hem, kommer bussen och hämtar er igen och tar er tillbaka till den ursprungliga avreseplatsen eller en annan plats som ni har önskat. Även på vägen tillbaka kan ni koppla av och njuta av färden.

Smidigt och kostnadseffektivt

När ni har beslutat er för att använda bussuthyrning som er transportlösning, är det dags att planera resten av ert företagsevent. Använd tiden ombord på bussen för att organisera roliga aktiviteter som stärker teamkänslan. Varför inte anordna en tävling eller en frågesport? Det kan vara ett utmärkt tillfälle för medarbetarna att lära känna varandra bättre. Skapa en stämning redan på bussen genom att välja ett tema för resan och dekorera bussen därefter. Det kan vara allt från en beachparty-tema till en retrofest.

Om ni planerar att hålla föredrag eller presentationer under resan, se till att förbereda dem i förväg. Det kan vara en utmärkt möjlighet att dela företagets vision och mål med alla medarbetare. Tänk även på att ha tillräckligt med mat och dryck ombord, särskilt om resan är lång. Erbjud olika alternativ för att tillgodose olika smaker och behov.

Publicerat den
Kategoriserat som Buss